Smartphone scherm kapot

Is uw smartphone scherm gebroken of gebarsten? Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar voordat er nog meer schade aan uw smartphone toestel komt, is het raadzaam uw smartphone scherm te laten repareren of te laten vervangen. U bent hiervoor bij ons op het juiste adres. Zonder tijdverlies! U kunt nl bij ons een afspraak maken en binnen 30 a 45 minuten is uw kapotte smartphone scherm wee

Smartphone scherm kapotSmartphone scherm kapot: snel en vakkundig

Heeft u echter geen tijd om persoonlijk langs een van onze zaken te komen met uw kapotte smartphone scherm, dan kunt u hem ook via onze website aanmelden. Leest u daarvoor aub het stappenplan goed door. Binnen 4 dagen heeft u uw smartphone met een nieuw schermpje weer terug. U wordt in die dagen op de hoogte gehouden van het reparatieproces.
Is uw smartphone scherm kapot? Wij hebben een gecertificeerd serviceteam hiervoor.
Onze medewerkers bestaan uit gespecialiseerde monteurs met jarenlange ervaring in smartphone reparaties. Zij zijn goed opgeleid en volgen constant bijscholing in het repareren van de nieuwste smartphone toestellen. Onze medewerkers kunnen het complete glas van uw smartphone vervangen wanneer het scherm kapot is. Als er nog meer schade aan u smartphone is, kunnen zij dat diagnosticeren en geven u tevoren een prijsopgave van de reparatie aan uw smartphone.
Smartphone scherm kapot: wanneer vervangen?

Wanneer is de vervanging van uw smartphone scherm nodig?

Bij gebroken glas, lijnen in het scherm, zwarte vlekken of geen of donker beeld. Niet te lang wachten ivm vochtschade welke uw smartphone kan oplopen met een gescheurd scherm. De reparatie van een smartphone scherm bestaat uit de vervanging van het complete scherm. Wij gebruiken hiervoor originele materialen, die wij op voorraad hebben. De reparatie van uw smartphone scherm duurt slechts 30 a 45 minuten. Wij geven uiteraard garantie op de reparatie van uw smartphone scherm. Zo werkt uw dure toestel weer als vanouds. U kunt bellen of online een afspraak maken voor de reparatie van uw smartphone scherm.