Smartphone reparatie

Wilt u uw smartphone  door een vakkundig bedrijf  laten repareren? En u weet niet goed waar?

Dan zijn wij het juiste adres voor de reparatie  van uw smartphone, of het nu gaat om uw glasplaatje, uw accu, uw behuizing of uw software.? Wij zorgen ervoor dat uw toestel in de originele staat weer wordt gerepareerd.

Heeft u andere mankementen aan uw smartphone en begrijpt u  niet wat het kan zijn?

Wij doen een gratis onderzoek naar deze mankementen en adviseren u daarna  over het herstellen van uw smartphone  en over de kosten.

Hierna laten we u de keuze  of dat de smartphone wordt hersteld naar zijn originele staat, of dat hij weer mee terug naar huis gaat met u.

Smartphone reparatie; snel en zonder tijdverlies

Wij  herstellen uw smartphone deskundig en u kunt meestal  op uw smartphone reparatie wachten.

Wij begrijpen namelijk heel goed dat u in deze moderne tijd uw smartphone niet voor langere tijd kunt missen. U wilt graag bereikbaar blijven!

Het herstellen van de smartphone duurt gemiddeld zo’n 30 tot 45 minuten, u kunt gewoon in de wachtkamer wachten en een kop koffie gebruiken en eventueel doorgaan met uw werkzaamheden d.m.v. onze Wi-Fi.

Mocht u geen tijd hebben om persoonlijk langs een van onze zaken in Leuven, Antwerpen of Gent te gaan, dan smartphone reparatiekunt u uw smartphone ook digitaal voor reparatie aanmelden. Op de website staat dit stappenplan voor een smartphonereparatie beschreven.

Bij het opsturen van het toestel wordt er een ‘one day service` (repareren, Mister Cash, Creditcard betaling en retournering binnen één dag na reparatie) gehanteerd.

Smartphone reparatie; vakkundig en professioneel

Wij hebben een serviceteam wat bestaat uit goed opgeleide monteurs. Deze monteurs houden hun bijscholing goed bij, er komen immers steeds modernere smartphones op de markt. Onze monteurs bekijken uw smartphone en geven een goede diagnose van de defecten aan uw smartphone. Zo weet u tevoren wat een smartphone reparatie bij New Phone Repair gaat kosten!