Smartphone repair extra snel

Wij zijn een zaak voor een snelle maar vakkundige reparatie van uw smartphone.
Bij ons kunt u altijd langskomen met uw smartphone. En u hoeft er geen afspraak voor te maken.
Terwijl de reparateur aan de gang gaat, drinkt u een lekkere kop koffie in onze wachtruimte, waar ook Wi-Fi is. U kunt uw andere apparatuur meenemen, zodat u gewoon verder kunt werken. Wij weten als geen ander dat u in deze huidige moderne tijd altijd bereikbaar wilt zijn. Mocht u echter geen tijd hebben om persoonlijk langs een van onze New Phone Repair zaken te komen, dan kunt u uw smartphone ook voor repair aanbieden op onze website. Leest u dan goed de aanwijzingen hiervoor. Daarna stuurt u het naar ons op. U wordt digitaal op de hoogte gehouden hoe het met de reparatie van uw smartphone ervoor staat en wat de onkosten zullen zijn.

Smartphone repair: door een professioneel team.

Onze monteurs zijn veelzijdig ontwikkeld, zij volgen regelmatig bijscholingen omdat er immers ook steeds nieuwere smartphones op de markt komen. Zij zijn in staat om uw smartphone grondig te onderzoeken, een prijsopgave van de reparatie te maken en samen met u te bekijken wat er wel of niet gedaan moet worden. Aan u altijd het laatste woord. Wij onderzoeken uw smartphone gratis.

Altijd garantie op uw Smartphone repair

smartphone repair extra snelOmdat wij onze reparaties altijd grondig en professioneel afhandelen kunnen wij u op iedere reparatie een garantie bieden van 6 maanden. Dit doen wij ook omdat wij werken met originele onderdelen van alle merken smartphones. De meeste onderdelen hebben wij altijd op voorraad. Daardoor kunt u op de meeste reparaties ook gewoon wachten op onze zaak. Voor de meest voorkomende reparatie, een schermreparatie, moet u rekenen op zo’n 3 kwartier.
Bij New Phone Repair staan klantgerichtheid en service voorop!