Smartphone herstellen Gent

U heeft een fijne smartphone, die u dagelijks gebruikt, maar op de een of andere manier werkt uw smartphone niet meer zo goed als toen u hem pas gekocht had. Dat kan gebeuren. Het meest voorkomende defect aan uw smartphone kan zijn een kapot scherm. Misschien heeft u uw smartphone laten vallen of is er tegenaan gestoten. Er kan vocht in uw smartphone zijn gekomen of de smartphone werkt veel trager dan eerst.

Smartphone herstellen in Gent is bekend met alle merken smartphones.

Wij, de medewerkers van New Phone Repair te Gent ,herstellen alle merken smartphones. Wij hebben allerlei originele onderdelen op voorraad en op de meeste reparaties van smartphones kunt u gewoon wachten. Voor een nieuw scherm moet u zo’n 3 kwartier uittrekken.

U kunt rustig in onze wachtruimte zitten en drinkt een lekkere kop koffie of thee. Mocht u uw iPad of laptop bij u hebben dan kunt u gebruik maken van onze wifi, zodat u gewoon door kunt gaan met uw bezigheden. Wij begrijpen dat u in deze moderne tijd geen tijd wilt verliezen en altijd bereikbaar wilt zijn.

Smartphone herstellen in Gent wordt professioneel gedaan.

smartphone herstellen gentOnze medewerkers volgen geregeld bijscholing op het gebied van reparaties, zij zijn gecertificeerd en capabel.

Als het niet meteen duidelijk is wat het mankement aan uw smartphone is, bekijken zij de smartphone eerst en informeren u daarna wat er gerepareerd moet worden, wat de eventuele onkosten zijn en hoelang de reparatie gaat duren. Aan u de keus om dan dit te laten doen.
Wij geven op alle reparaties ook garantie zodat u de zekerheid hebt, dat de reparatie goed en secuur wordt uitgevoerd.

Geen tijdverlies bij uw smartphone herstel te Gent.

U kunt uw smartphone bij onze zaak te Gent afgeven, en wachten op het herstel van uw smartphone, maar het kan zijn dat u daar geen tijd voor heeft.
Dan kunt u uw smartphone opsturen naar onze zaak te Gent. Leest u de aanwijzingen hiervoor op onze website.
U wordt geheel op de hoogte gehouden hoe het met uw smartphone gaat, en ook weer wat de onkosten zullen zijn.

Bij New Phone Repair te Gent rekenen we geen extra onderzoekskosten voor het herstel van uw smartphone. Bij New Phone Repair staan service en klantgerichtheid voorop!