Smartphone herstellen Antwerpen

U heeft een fijne smartphone, die u dagelijks gebruikt, maar op de een of andere manier werkt uw smartphone niet meer zo goed als toen u hem pas gekocht had. Dat kan altijd gebeuren. Het meest voorkomende defect aan uw smartphone is een kapot of gebroken scherm. Misschien heeft u uw smartphone laten vallen of is er tegenaan gestoten. Er kan vocht in uw smartphone zijn gekomen doordat u er iets overheen hebt laten vallen, of de smartphone werkt veel trager dan eerst. Dan kan het ook zijn dat de software van uw smartphone moet worden aangepast.

Geen tijdverlies als u uw smartphone laat herstellen te Antwerpen.

U kunt uw smartphone bij onze zaak te Antwerpen afgeven, en wachten op het herstel van uw smartphone. Voor een nieuw scherm moet u zo’n 3 kwartier uittrekken. Bij onze winkel te Antwerpen kunt u precies voor de deur parkeren. Maar het kan ook zijn dat u daar geen tijd voor heeft. Dan kunt u uw smartphone opsturen naar onze zaak te Antwerpen. Leest u de aanwijzingen hiervoor op onze website. U wordt geheel op de hoogte gehouden hoe het met uw smartphone gaat, en ook weer wat de onkosten zullen zijn. Bij New Phone Repair te Antwerpen rekenen we geen extra onderzoekskosten voor het herstel van uw smartphone. Bij New Phone Repair te Antwerpen staan service en klantgerichtheid altijd voorop!smartphone herstellen antwerpen

Ons serviceteam in Antwerpen is bekend met alle merken smartphones.

Wij, het service team van New Phone Repair te Antwerpen ,herstellen alle merken smartphones. Wij zijn van alle merken op de hoogte, zowel van de oudere merken tot aan de laatst nieuwe. Wij hebben allerlei originele onderdelen op voorraad en op de meeste reparaties van smartphones kunt u gewoon wachten. Wij begrijpen dat u in deze moderne tijd geen tijd wilt verliezen en altijd bereikbaar wilt zijn.
Daarom kunt u rustig in onze wachtruimte zitten en een lekkere kop koffie of thee drinken. Mocht u uw iPad of laptop bij u hebben dan kunt u gebruik maken van onze wifi, zodat u gewoon door kunt gaan met uw bezigheden.

Uw Smartphone herstellen in Antwerpen wordt professioneel gedaan.

Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing op het gebied van reparaties, ook van de nieuwste merken, zij zijn gecertificeerd en capabel. Ook zijn zij servicegericht. Als het niet meteen duidelijk is wat het defect aan uw smartphone is, onderzoeken zij de smartphone eerst en informeren u daarna wat er gerepareerd moet worden, wat de eventuele onkosten zijn en hoelang de reparatie gaat duren. Omdat wij van de meeste merken de originele onderdelen in huis hebben, kunnen zij hiervan een goede inschatting maken. Aan u de keus om dan dit te laten doen. Wij geven op alle reparaties 6 maanden garantie zodat u de zekerheid hebt, dat de reparatie goed en secuur wordt uitgevoerd.